BD17 poster cresecent (1200x900)

BLACK FRIDAY SALES IS COMING! DISCOUNT UP TO 50% AND MORE WITH LUXURIOUS BRANDS INCLUDING RAY BAN, D & G, BURBERRY, PRADA, OAKLEY, COACH, MICHAEL KORS, FLYERS, ANCCI, GF, AND MANY MORE. THIS EVENT ONLY LASTED 3 DAYS, FROM THE 24TH TO THE 26TH OF NOVEMBER! SO GRAB YOURS NOW UNTIL IT’S TOO LATE!

& Nbsp;

All clients who participate in BLACK FRIDAY can experience the service listed in the following:

& Nbsp;

– Free eyes test perform by professional ophthalmologist staffs who have being trained by influential hospitals around the country.

- Nhận một bộ chuyên môn làm sạch Amor khi bạn mua một sản phẩm và đăng ký thông tin của bạn.,,en,- Bạn sẽ nhận được 7 ngày trở về chính sách và bảo hiểm năm cho tất cả các sản phẩm đã mua.,,en,Mắt Việt được thành lập vào năm 1989. Chúng tôi là nhà mạng bán lẻ kính mắt mặc đầu tiên tại Việt Nam có một mạng đáng tin cậy phân phối khắp nơi trong nước. Chúng tôi hiện đang là một đối tác sao của Luxoticca Ý corp. mà bao gồm sang trọng, thương hiệu cao cấp như Rayban, Burberry, Coach, Prada, Dolce & amp; Gabana, vv Chúng tôi cũng là nhà phân phối chính thức cho các ống kính chất lượng cao từ Esiilor Paris corp, các nhà lãnh đạo thế giới trong quang học mắt và một cầu thủ quan trọng trong sức khỏe thị giác.,,en

– You’ll get a 7 days returning policy and a year insurance for all purchased products.

& Nbsp;

Mắt Việt was formed in year 1989. We are the first eye wear retailer network located in Vietnam that has a reliable network distribute all across the country. We currently are a Star Partnership of Luxoticca Italy corp. that consist luxurious, high end brands like Rayban, Burberry, Coach, Prada, Dolce & Gabana, etc. We are also the official distributor for high quality lens from Esiilor Paris corp, the world leader in ophthalmic optics and a key player in visual health.


Khuyến Mãi Hiện Tại


Tìm hiểu tất cả các khuyến mại đặc biệt của Crescent Mall